Γάλλος κατασκευαστής για μίζες και δυναμό, κατάλληλα για κάθε τύπο οχήματος, όπως αγροτικά, επιβατικά, φορτηγά, εκσκαφτικά αλλά και ναυτιλιακά.

Η γκάμα του διαθέτει επίσης τροχαλίες δυναμό, ρουλεμάν καθώς και ανταλλακτικά για μίζες και δυναμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία αυτή μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό της τόπο adi-original.com

Ισπανός κατασκευαστής που διαθέτει ανταλλακτικά για φορτηγά, νταλίκες και λεωφορεία.

Η γκάμα του περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 • κομπρεσέρ αέρος
 • φυσούνες φρένου
 • βαλβίδες αέρος, χειρόφρενου και ανατροπής
 • αντλίες (τρόμπες ) συμπλέκτη
 • αντλίες (τρόμπες ) νερού
 • αυτόματους ρεγουλατόρους
 • σπιράλ ηλεκτρικά
 • τσιμούχες
 • ρουλεμάν συμπλέκτη
 • σετ δαγκάνας φρένου

Από το 2010 το group της AIR FREN διαθέτει ένα ακόμη brand το “BRAKVE” με το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου της για: τακάκια, αερόφουσκες, υδραργυρικά, κα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο airfren.com

Ο AMT είναι Γερμανός εξαγωγέας (Exporter)  με έδρα το Αμβούργο, ο οποίος διαθέτει γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά για παντός τύπου οχήματα. Όπως θα διαπιστώσετε και από μία σύντομη περιήγησή σας στο διαδικτυακό του τόπο (website) συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της αυτοκίνησης. Επίσης η γκάμα του περιλαμβάνει χημικά και λιπαντικά πολλών γνωστών brands.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο auto-motor-technik.com

Ο DINEX είναι Δανός κατασκευαστής σε ολοκληρωμένα συστήματα εξάτμισης και τεχνολογίας εκπομπών ρύπων για φορτηγά, λεωφορεία και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Αποτελεί επίσημο συνεργάτη πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών και προσφέρει λύσεις για τα σιλανσιέ τεχνολογίας EURO IV & V.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο dinex.dk

Είναι Γερμανική εταιρία η οποία κατασκευάζει ροδέλες, φλάντζες και τάπες κάρτερ όλων των τύπων.
Τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε μεμονωμένα καθώς επίσης και σε κασετίνες σετ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο fischer-plath.de

Η FLENNOR είναι Γερμανική εταιρεία, μέλος του “Walther Flender Group” με ειδίκευση σε ανταλλακτικά για χρονισμό του κινητήρα (ιμάντες, τεντωτήρες και σετ χρονισμού) σύστημα διεύθυνσης, ρουλεμάν τροχού, υαλοκαθαριστήρες, σωληνάκια βενζίνης, προθερμάνσεις, αισθητήρες, αμορτισέρ και ανταλλακτικά για το φρένο.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα για όλους τους τύπους επιβατικών και ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο flennor.de

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ OE

Για να γίνετε παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά θα πρέπει να έχετε άριστες πελατειακές σχέσεις, χτισμένες σε βιώσιμη απόδοση. Με τα υδραυλικά συστήματα συμπλεκτών μας, είμαστε υπερήφανοι για να έχουμε ολοκληρώσει αυτό.
Η γερμανική μηχανική μας έχει κάνει έναν προτιμώμενο εταίρο ανάπτυξης στη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, με το δικό μας τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καθώς και δοκιμών.

Είμαστε ειδικοί στα φρένα και τους συμπλέκτες και αναπτύσσουμε, μεταξύ άλλων, τα δικά μας καλούπια από καουτσούκ για να ανταποκριθούν με ακρίβεια τις τεχνικές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των αντίστοιχων εξαρτημάτων κάθε οχήματος.
Η γκάμα των ανταλλακτικών για τα επιβατηγά αυτοκίνητα περιλαμβάνει περισσότερα από 7.000 εξαρτήματα φρένων και συμπλέκτη για σχεδόν 28.000 μοντέλα οχημάτων-όλα αυτά στην καλύτερη ποιότητα OEM.

Κατά συνέπεια, στον τομέα των υδραυλικών του συμπλέκτη καλύπτουμε 95% όλων των ευρωπαϊκών τύπων οχημάτων, με ένα σταθερά αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Για τα  καινούργια μοντέλα που μόλις εμφανίστηκαν στην αγορά, παράγουμε και διαθέτουμε τα ανταλλακτικά τους μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες. Γνωρίζοντας ότι θα είστε ικανοποιημένοι μόνο όταν οι πελάτες σας είναι, έχουμε δημιουργήσει μια υπηρεσία για να καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις της αγοράς ανταλλακτικών: από τις κατάλληλες συμβουλές έως τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες των προϊόντων μας, από το χαρτοφυλάκιο μας και την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας μέσω του TecCom μέχρι τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στις πωλήσεις ανταλλακτικών όλα σε μια γραμμή ειδικής υποστήριξης και 24-48 ώρες παράδοσης. www.FTE.de/index.HTML

Η GERMO είναι Γερμανική εταιρία η οποία έχει ως αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών ταχείας κατανάλωσης και υψηλής ζήτησης, κυρίως για φορτηγά αλλά και για επιβατικά.

Διαθέτει ρουλεμάν με την επωνυμία “SRB” made in France.

Επίσης διαθέτει την γκάμα “VOLTEX” η οποία καλύπτει μια ευρεία γκάμα με ηλεκτρικά ανταλλακτικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο germo-germany.de

Η JBM από την Ισπανία, ο προμηθευτής σας για εργαλεία και εξοπλισμό για το συνεργείο σας!

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εισαγωγής και της προώθησης για προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως: αυτοκινητοβιομηχανίες, βιομηχανίες, συνεργεία, κλπ.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.jbmcamp.com

Είναι μια γερμανική εταιρεία βασισμένη στο εμπόριο για ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και μηχανικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, η οποία ιδρύθηκε το 1983.

Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά για ορεκτικά και εναλλάκτες (ψήκτρες άνθρακος, θήκες ψηκτρών, υπερτρέχοντας τροχαλίες,…), εξαρτήματα διαχείρισης κινητήρα (εξαρτήματα ανάφλεξης, MAF, αντλίες καυσίμου, βαλβίδες…) και ρουλεμάν. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα GeBe ΙΚΑ Γερμανία διανέμει πάνω από 7,000 στοιχεία και μέρη σε περίπου 500 πελάτες σε πάνω από 60 χώρες.

Ξέρεις ότι υπάρχει ποιότητα μέσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο IKA-Germany.de

Η Monark Diesel GmbH είναι Γερμανική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση ανταλλακτικών για ηλεκτρικά και συστήματα τροφοδοσίας καυσίμου για φορτηγά, για επιβατικά, καθώς και για κάθε τύπου μηχανές.

Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανταλλακτικών προσφέρει ποιοτικά ανταλλακτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο monark.de

Η Nissens είναι μια από τις γνωστότερες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ψύξεως τα οποία είναι κατάλληλα για όλα τα οχήματα (φορτηγά – επιβατικά) καθώς και για βιομηχανική χρήση.

Έχει έδρα την Δανία και στη πλούσια γκάμα της διαθέτει:

 • ψυγεία νερού
 • ψυγεία αέρος (intercooler)
 • ψυγεία λαδιού
 • ψυγεία air condition
 • ψυγεία καλοριφέρ
 • συμπιεστές (κομπρεσέρ) air condition και καζανάκια εκτόνωσης (παγούρια).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο nissens.dk

Ο NPR Europe GmbH (πρώην SM) είναι Ιάπωνας κατασκευαστής ελατηρίων για έμβολα, κουζινέτα στροφάλου και μπιέλας καθώς και εμβόλων (πιστόνια).

Παράγει προϊόντα για όλους του τύπους οχημάτων καθώς και για βιομηχανική χρήση. Είναι σημαντικός συνεργάτης πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών και πιο συγκεκριμένα εμείς συνεργαζόμαστε με το Ευρωπαϊκό τμήμα του NPR το οποίο εδρεύει στη Γερμανία.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο npr-europe.com

Η PORTEX-FLAG Handelsges.mbH, είναι Γερμανική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει μίζες, δυναμό και τα ανταλλακτικά τους, διακόπτες, ρελαί, μπουζί, προθερμάνσεις, μετασχηματιστές, αντλίες καυσίμου, ανταλλακτικά για το σύστημα τροφοδοσίας πετρελαίου (ακροφύσια, βαλβίδες πίεσης), τσιμούχες για τη μηχανή και το σασμάν καθώς και κασετίνες – εργαλειοθήκες.

Μέσα στη γκάμα της εταιρίας PORTEX FLAG μπορείτε να βρείτε τα ακροφύσια Herzog.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο portex.de

Η Siegfried Templin GmbH & Co. KG είναι Γερμανική εταιρία με ειδίκευση στην κατασκευή και ανάπτυξη υποσυστημάτων για φορτηγά, νταλίκες και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας.

Διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για:

 • σύστημα διεύθυνσης
 • ανάρτησης
 • φρένων (πέδησης)
 • συμπλέκτη
 • ηλεκτρικών
 • τροχού και αέρα

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο st-templin.com

Η Trucktec Automotive GmbH είναι Γερμανική εταιρία που εξειδικεύεται στη διάθεση ταχυκίνητων ανταλλακτικών για φορτηγά (κυρίως Mercedes και MAN), για ελαφριά επαγγελματικά (Sprinter, VITO & Transporter) καθώς επίσης και για επιβατικά (Mercedes, VW, BMW).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο trucktec.de

Ο Odelo Deutschland GmbH ULO Aftermarket, είναι Γερμανός κατασκευαστής για καθρέφτες, πίσω φανάρια και φανάρια LED, κυρίως για επιβατικά οχήματα.

Είναι άμεσος συνεργάτης πολλών γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών όπως Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, VW, EVOBUS, IVECO, MAN, στην πρώτη τοποθέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο ulo.de

Ο CSN Wichmann GmbH είναι Γερμανική εταιρία η οποία κατασκευάζει κεντρικούς άξονες για όλα τα οχήματα.

Κατασκευάζει επίσης άξονες μετάδοσης κίνησης και για βιομηχανικές χρήσεις.

Στη γκάμα του περιλαμβάνονται ποιοτικά ανταλλακτικά όπως:

 • τρίγωνα διαφορικού (λάμδα),
 • μπράτσα
 • βάσεις μεσαίας τριβής
 • σταυρούς κεντρικού
 • άκρα αξόνων

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο csn.eu

MOFIN Deutschland

Εμπειρία στα Λιπαντικά από το 1905

 

Πρώτης ποιότητας λάδια μηχανής, λιπαντικά και αντιψυκτικά αποτελούν πάντα θέμα εμπιστοσύνης. Όποιος αναζητά το σωστό προϊόν για τα υψηλής ποιότητας οχήματα και συστήματα του, το γνωρίζει αυτό. Η εταιρεία Mofin Deutschland, εξειδικευμένη στον χώρο των λιπαντικών από το 1905, προσφέρει υψηλής ποιότητας λιπαντικά και χημικά προϊόντα, που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις απόδοσης και τις τρέχουσες προδιαγραφές σε όλες τις ιδιότητες τους.

 

MOFIN Germany, ο ισχυρός σας συνεργάτης για:
Λάδια μηχανής – Λιπαντικά – Αντιψυκτικά – Χημικά προϊόντα

GEMO …einfach Kraft an jeden Punkt
GEMO is one of the leading organizations in Europe who develops, constructs and
produces flexible shafts and control cables.
With six production sites and about 900 employees, GEMO is globally represented
on the European, Asian and North American continent and can support each market
timely and competitively with high quality products.
Under direction of the headquarters in Krefeld/Germany, all manufacturing sites work
according to ISO/TS 16949 standards. Within the German sites, Krefeld and Berlin,
R&D, administration and logistics are located for the entire GEMO group; additionally,
Krefeld continues its own production.
Flexible shafts and control cables are components for electromechanical power
transmission. Applications vary from, e.g. emergency cables for pantographs of high
speed trains, shafts for vertical adjustments of domestic appliances (sockets) or
elements within medical engineering such as brachytherapy.
Key user, above all, is the automotive industry, i.e. helix cables for roof opening and
shading systems as well as flexible shafts for seat or steering adjustments.
GEMO is a TOP-brand for national and international automotive dealers of spare
parts, such as handbrake cables, clutch cables, accelerator cables to name just a
view. Focus remains on the European brands. Besides, GEMO still manufactures the
classical tachymeter cables and develops innovative standards within a niche market.

Metzger Autoteile

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δίνει μεγάλη σημασία στην εταιρική σχέση και το ομαδικό πνεύμα μέσα στην εταιρεία, αλλά και στη συνεργασία με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

Ο προσανατολισμός προς τον πελάτη, τα κίνητρα και η συνέχεια δεν είναι μόνο λέξεις-κλειδιά, αλλά αποτελούν επίσης μέρος της εταιρικής μας φιλοσοφίας, η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 125 ειδικευμένους και παρακινημένους υπαλλήλους.

Η συνεχής επικοινωνία εντός της ομάδας καθώς και με τους προμηθευτές μας και μια ακριβής έρευνα αγοράς εγγυώνται μια σταθερή, υψηλής ποιότητας και ελκυστική σειρά προϊόντων.

 Έχοντας αναπτύξει τμήμα εξαγωγών πριν από μερικά χρόνια πουλάμε τώρα παγκοσμίως.

Είμαστε υπερήφανοι για την κατάρτιση και την εξειδίκευση του εξαιρετικά ειδικευμένου προσωπικού του Metzger. Κατά συνέπεια, προσλαμβάνουμε και εκπαιδεύουμε την επόμενη γενιά.

Με το νέο κτίριο της εταιρείας μας έχουμε θέσει την πορεία για ένα υγιές μέλλον.