“Η DAS EUROPE είναι μία εταιρεία που εδρεύει στο Έμπολι της Ιταλίας, με ειδίκευση στις μίζες και δυναμό για επιβατικά οχήματα, για φορτηγά, για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, για αγροτικά, για φορτηγά ψυγεία (THERMO-KING), για OFF ROAD & 4×4 οχήματα, για εκσκαφείς και βιομηχανία, για μηχανές, για jet ski & marine εφαρμογές και για μηχανήματα περιποίησης κήπου.
Η γκάμα της αποτελείται από 9.000 κωδικούς και πάνω, με υψηλό ποσοστό διαθεσιμότητας και άμεσες παραδόσεις. Η DAS EUROPE διαθέτει σε aftermarket ποιότητα το brand Kuhner, το οποίο θα το βρείτε και στο “TecDoc”. Πρόκειται για ποιοτικές μίζες και δυναμό κατασκευασμένες σε πολλές των περιπτώσεων με εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης. Επίσης συνεργάζεται και διανέμει τα είδη μερικών από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές της πρώτης τοποθέτησης. Πέραν τον standard κωδικών που διαθέτουν μπορεί να προσφέρει και ειδικές κατασκευές, μετά από αίτημά σας.

Επίσης διαθέτει και πρόγραμμά με ρυθμιστές παραθύρων και μοτέρ υαλοκαθαριστήρων.

https://www.daseurope.com/en/home

 

Γάλλος κατασκευαστής για μίζες και δυναμό, κατάλληλα για κάθε τύπο οχήματος, όπως αγροτικά, επιβατικά, φορτηγά, εκσκαφτικά αλλά και ναυτιλιακά.

Η γκάμα του διαθέτει επίσης τροχαλίες δυναμό, ρουλεμάν καθώς και ανταλλακτικά για μίζες και δυναμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία αυτή μπορείτε να βρείτε στον δικτυακό της τόπο adi-original.com

Ισπανός κατασκευαστής που διαθέτει ανταλλακτικά για φορτηγά, νταλίκες και λεωφορεία.

Η γκάμα του περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 • κομπρεσέρ αέρος
 • φυσούνες φρένου
 • βαλβίδες αέρος, χειρόφρενου και ανατροπής
 • αντλίες (τρόμπες ) συμπλέκτη
 • αντλίες (τρόμπες ) νερού
 • αυτόματους ρεγουλατόρους
 • σπιράλ ηλεκτρικά
 • τσιμούχες
 • ρουλεμάν συμπλέκτη
 • σετ δαγκάνας φρένου

Από το 2010 το group της AIR FREN διαθέτει ένα ακόμη brand το “BRAKVE” με το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου της για: τακάκια, αερόφουσκες, υδραργυρικά, κα.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο airfren.com

Ο AMT είναι Γερμανός εξαγωγέας (Exporter)  με έδρα το Αμβούργο, ο οποίος διαθέτει γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά για παντός τύπου οχήματα. Όπως θα διαπιστώσετε και από μία σύντομη περιήγησή σας στο διαδικτυακό του τόπο (website) συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της αυτοκίνησης. Επίσης η γκάμα του περιλαμβάνει χημικά και λιπαντικά πολλών γνωστών brands.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο auto-motor-technik.com

Ο DINEX είναι Δανός κατασκευαστής σε ολοκληρωμένα συστήματα εξάτμισης και τεχνολογίας εκπομπών ρύπων για φορτηγά, λεωφορεία και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Αποτελεί επίσημο συνεργάτη πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών και προσφέρει λύσεις για τα σιλανσιέ τεχνολογίας EURO IV & V.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο dinex.dk

Είναι Γερμανική εταιρία η οποία κατασκευάζει ροδέλες, φλάντζες και τάπες κάρτερ όλων των τύπων.
Τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε μεμονωμένα καθώς επίσης και σε κασετίνες σετ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο fischer-plath.de

Η FLENNOR είναι Γερμανική εταιρεία, μέλος του “Walther Flender Group” με ειδίκευση σε ανταλλακτικά για χρονισμό του κινητήρα (ιμάντες, τεντωτήρες και σετ χρονισμού) σύστημα διεύθυνσης, ρουλεμάν τροχού, υαλοκαθαριστήρες, σωληνάκια βενζίνης και προθερμάνσεις.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα για όλους τους τύπους επιβατικών και ελαφριών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο flennor.de

Η GERMO είναι Γερμανική εταιρία η οποία έχει ως αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών ταχείας κατανάλωσης και υψηλής ζήτησης, κυρίως για φορτηγά αλλά και για επιβατικά.

Διαθέτει ρουλεμάν με την επωνυμία “SRB” made in France.

Επίσης διαθέτει την γκάμα “VOLTEX” η οποία καλύπτει μια ευρεία γκάμα με ηλεκτρικά ανταλλακτικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο germo-germany.de

Η JBM από την Ισπανία, ο προμηθευτής σας για εργαλεία και εξοπλισμό για το συνεργείο σας!

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της εισαγωγής και της προώθησης για προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως: αυτοκινητοβιομηχανίες, βιομηχανίες, συνεργεία, κλπ.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.jbmcamp.com

Είναι μια γερμανική εταιρεία βασισμένη στο εμπόριο για ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και μηχανικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων, η οποία ιδρύθηκε το 1983.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ
1906: Το λογότυπο της επωνυμίας GEBE είναι τα αρχικά του Gotthilf Breining, ο οποίος ήταν ο προμηθευτής ΚΠΕ των εταιρειών Bosch, Lucas, Fiat και Ducellier (Valeo). Παγκοσμίως γνωστή στη δευτερογενή αγορά με την επωνυμία «GEBE», αναγνωρισμένη για την ποιότητά της από το 1906.
1983: Το 1983 ο Willy J. Schoenen, ο ιδρυτής της IKA GmbH (Ltd.), εξαγόρασε την G. Breining, μια προμηθεύτρια εταιρεία ψηκτρών άνθρακα και αυτολιπαινόμενων κουζινέτων. Ο Willy J. Schoenen, ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Gotthilf Breining GmbH, στην οποία ήδη συμμετείχε από το 1968. Ακολουθώντας τη μακρά παράδοση, η IKA, εξ αρχής, πουλάει μόνο προϊόντα ποιότητας επιπέδου αρχικού προμηθευτή ή προϊόντα που πληρούν τα πρότυπα ΚΠΕ. Η κορυφαία ποιότητα, η πολυετής εμπειρία και η αξιοπιστία έχουν καταστήσει την IKA έναν προμηθευτή ηλεκτρικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων καθώς και έναν σημαντικό συνεργάτη στον τομέα ανακατασκευής αυτοκινήτων.
Σήμερα: Σήμερα η IKA Germany προμηθεύει της εταιρείες ανακατασκευής με εκκινητές και εναλλάκτες, καθώς και ειδικούς χονδρεμπόρους και τμήματα ανταλλακτικών διαφόρων κατασκευαστών αυτοκινήτων σε πάνω από 70 χώρες σε όλες τις ηπείρους με ένα εξειδικευμένο και ενεργά διαχειριζόμενο χαρτοφυλάκιο. Η εις βάθος τεχνική κατανόηση, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της παγκόσμιας αγοράς, μας επιτρέπει να μεταφράζουμε τις πολύ διαφορετικές απαιτήσεις των παγκόσμιων πελατών μας σε προτάσεις χαρτοφυλακίου. Επενδύουμε συνεχώς στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και την υλικοτεχνική υποστήριξη, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο ευελιξίας (π.χ. μεμονωμένα προγραμματισμένοι ηλεκτρονόμοι ιδιωτικής ετικέτας στην έδρα μας στο Königswinter), για να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις.”

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο IKA-Germany.de

Η Nissens είναι μια από τις γνωστότερες κατασκευάστριες εταιρίες συστημάτων ψύξεως τα οποία είναι κατάλληλα για όλα τα οχήματα (φορτηγά – επιβατικά) καθώς και για βιομηχανική χρήση.

Έχει έδρα την Δανία και στη πλούσια γκάμα της διαθέτει:

 • ψυγεία νερού
 • ψυγεία αέρος (intercooler)
 • ψυγεία λαδιού
 • ψυγεία air condition
 • ψυγεία καλοριφέρ
 • συμπιεστές (κομπρεσέρ) air condition και καζανάκια εκτόνωσης (παγούρια).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο nissens.dk

Ο NPR Europe GmbH (πρώην SM) είναι Ιάπωνας κατασκευαστής ελατηρίων για έμβολα, κουζινέτα στροφάλου και μπιέλας καθώς και εμβόλων (πιστόνια).

Παράγει προϊόντα για όλους του τύπους οχημάτων καθώς και για βιομηχανική χρήση. Είναι σημαντικός συνεργάτης πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών και πιο συγκεκριμένα εμείς συνεργαζόμαστε με το Ευρωπαϊκό τμήμα του NPR το οποίο εδρεύει στη Γερμανία.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο npr-europe.com

Η PORTEX-FLAG Handelsges.mbH, είναι Γερμανική εταιρία η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή και διάθεση ανταλλακτικών για όλους τους τύπους οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει μίζες, δυναμό και τα ανταλλακτικά τους, διακόπτες, ρελαί, μπουζί, προθερμάνσεις, μετασχηματιστές, αντλίες καυσίμου, ανταλλακτικά για το σύστημα τροφοδοσίας πετρελαίου (ακροφύσια, βαλβίδες πίεσης), τσιμούχες για τη μηχανή και το σασμάν καθώς και κασετίνες – εργαλειοθήκες.

Μέσα στη γκάμα της εταιρίας PORTEX FLAG μπορείτε να βρείτε τα ακροφύσια Herzog.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο portex.de

Η Siegfried Templin GmbH & Co. KG είναι Γερμανική εταιρία με ειδίκευση στην κατασκευή και ανάπτυξη υποσυστημάτων για φορτηγά, νταλίκες και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα με πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας.

Διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για:

 • σύστημα διεύθυνσης
 • ανάρτησης
 • φρένων (πέδησης)
 • συμπλέκτη
 • ηλεκτρικών
 • τροχού και αέρα

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο st-templin.com

Η Trucktec Automotive GmbH είναι Γερμανική εταιρία που εξειδικεύεται στη διάθεση ταχυκίνητων ανταλλακτικών για φορτηγά (κυρίως Mercedes και MAN), για ελαφριά επαγγελματικά (Sprinter, VITO & Transporter) καθώς επίσης και για επιβατικά (Mercedes, VW, BMW).

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο trucktec.de

Ο Odelo Deutschland GmbH ULO Aftermarket, είναι Γερμανός κατασκευαστής για καθρέφτες, πίσω φανάρια και φανάρια LED, κυρίως για επιβατικά οχήματα.

Είναι άμεσος συνεργάτης πολλών γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών όπως Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, VW, EVOBUS, IVECO, MAN, στην πρώτη τοποθέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο ulo.de

Ο CSN Wichmann GmbH είναι Γερμανική εταιρία η οποία κατασκευάζει κεντρικούς άξονες για όλα τα οχήματα.

Κατασκευάζει επίσης άξονες μετάδοσης κίνησης και για βιομηχανικές χρήσεις.

Στη γκάμα του περιλαμβάνονται ποιοτικά ανταλλακτικά όπως:

 • τρίγωνα διαφορικού (λάμδα),
 • μπράτσα
 • βάσεις μεσαίας τριβής
 • σταυρούς κεντρικού
 • άκρα αξόνων

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μπορείτε να βρείτε και στον δικτυακό της τόπο csn.eu

MOFIN Deutschland

Εμπειρία στα Λιπαντικά από το 1905

 

Πρώτης ποιότητας λάδια μηχανής, λιπαντικά και αντιψυκτικά αποτελούν πάντα θέμα εμπιστοσύνης. Όποιος αναζητά το σωστό προϊόν για τα υψηλής ποιότητας οχήματα και συστήματα του, το γνωρίζει αυτό. Η εταιρεία Mofin Deutschland, εξειδικευμένη στον χώρο των λιπαντικών από το 1905, προσφέρει υψηλής ποιότητας λιπαντικά και χημικά προϊόντα, που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις απόδοσης και τις τρέχουσες προδιαγραφές σε όλες τις ιδιότητες τους.

 

MOFIN Germany, ο ισχυρός σας συνεργάτης για:
Λάδια μηχανής – Λιπαντικά – Αντιψυκτικά – Χημικά προϊόντα

GEMO …einfach Kraft an jeden Punkt
GEMO is one of the leading organizations in Europe who develops, constructs and
produces flexible shafts and control cables.
With six production sites and about 900 employees, GEMO is globally represented
on the European, Asian and North American continent and can support each market
timely and competitively with high quality products.
Under direction of the headquarters in Krefeld/Germany, all manufacturing sites work
according to ISO/TS 16949 standards. Within the German sites, Krefeld and Berlin,
R&D, administration and logistics are located for the entire GEMO group; additionally,
Krefeld continues its own production.
Flexible shafts and control cables are components for electromechanical power
transmission. Applications vary from, e.g. emergency cables for pantographs of high
speed trains, shafts for vertical adjustments of domestic appliances (sockets) or
elements within medical engineering such as brachytherapy.
Key user, above all, is the automotive industry, i.e. helix cables for roof opening and
shading systems as well as flexible shafts for seat or steering adjustments.
GEMO is a TOP-brand for national and international automotive dealers of spare
parts, such as handbrake cables, clutch cables, accelerator cables to name just a
view. Focus remains on the European brands. Besides, GEMO still manufactures the
classical tachymeter cables and develops innovative standards within a niche market.

Πρόκειται για συσκευαστή, με έδρα το Filderstadt της Στουτγκάρδης, ο οποίος διαθέτει γενικό ανταλλακτικό για Ευρωπαϊκά και Ασιατικά οχήματα, επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά. 

 

Διαθέτει μία ευρεία γκάμα ανταλλακτικών που αποτελείτε από 30.000 κωδικούς περίπου, στις οποίες θα βρείτε ανταλλακτικά κυρίως (αλλά όχι μόνο) για τις ακόλουθες ομάδες προϊόντων:

 

 • Ηλεκτρονικά, leader στη Γερμανική αγορά με 54% της γκάμας να αποτελείται από ΟΕ ανταλλακτικά και καλύπτει το 95% των αναγκών του πάρκου αυτοκινήτων.
 • Φρένα, με δισκόπλακες, τακάκια (με ECE R-90 πιστοποίηση) , δαγκάνες (& σετ επισκευής), σιαγώνες, μαρκούτσια.
 • Ανταλλακτικά ανάρτησης και άξονα σε ΟΕ ποιότητα, με 3.500 κωδικούς.
 • Metzger Body, όπως το αποκαλούν, με αμορτισέρ καπό από εργοστάσιο πρώτης τοποθέτησης για FIAT, SCANIA, με γρύλους παραθύρων, με 350 διαφορετικούς κωδικούς, βραχίονες υαλοκαθαριστήρων και οδηγούς ρουλεμάν για πλάγιες πόρτες επαγγελματικών οχημάτων κυρίως.
 • Μπεκ ανακατασκευής σε ποιότητα Bosch, DENSO, DELPHI, η δεύτερη μεγαλύτερη γκάμα στο TEC DOC.
 • Ρουλεμάν τροχού & ABS . Για Renault και OPEL χρησιμοποιεί ρουλεμάν πρώτης τοποθέτησης. Μπιλιοφόρους και άξονες κίνησης.
 • Μέρη μηχανής και κιβωτίου ταχυτήτων. Μονάδες πολλαπλών εισαγωγών και εξαρτήματα ρύθμισης, αντλίες λαδιού (κυρίως για VAG με πολλές αντλίες σε ΟΕ ποιότητα) , «πνεύμονες» στροφαλοφόρου άξονα, βαλβίδες, παγίδες λαδιού και σωλήνες συνδέσεων.
 • Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες για την ψύξη της καμπίνας, με τις μονάδες ελέγχου τους, ρυθμιστές και αντιστάσεις.
 • Κολάρα αέρος σε ποιότητα γνήσια με μαρκαρισμένη την ημερομηνία παραγωγής.
 • Αμορτισέρ και ελατήρια ανάρτησης με 1.700 κωδικούς. Τα ελατήρια κατασκευάζονται στην Ευρώπη ενώ τα αμορτισέρ είναι πιστοποιημένα από το TUV και ISO, με 4 χρόνια εγγύηση.
 • Σετ ιμάντα χρονισμού και Ιμάντες Poly-V, στα οποία χρησιμοποιούν DAYCO.
 • Σωλήνες AC, υψηλής και χαμηλής πίεσης για το κύκλωμα του AC.
 • Πλεξούδες & ασφάλειες καλωδίων για όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου, από Γερμανό κατασκευαστή, με προδιαγραφές πρώτης τοποθέτησης.
 • Προθερμάνσεις από Ευρωπαίο κατασκευαστή που προμηθεύει το PSA γκρουπ, με 96% καλύψει του πάρκου αυτοκινήτων.

 

Η διαθεσιμότητα κυμαίνετε σε πολύ υψηλά επίπεδα και από το 2018 διαθέτουν πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη. 

 

Σχετικό φιλμάκι θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.werner-metzger.com/

Διαθέτουν online κατάλογο σε περιβάλλον TEC DOC:

http://ows.tecdoc.net/werner-metzger/home.jsp?server=8&time=18/12/2019-11:14:16#9f0a7faf39ddd73a2e22f14a94f205fa